=Miss_Lilly= Administrator

Posts : 214 Join date : 2009-05-03 Age : 22 Location : Somewhere =)
 | Subject: Lady Gaga umalo uhapšena u Rusiji Tue May 05, 2009 7:07 pm | |
| Američka pop pevačica Lady Gaga, poznata po svojim hitovima "Just dance" i "Pokerface", ali i neobičnim ukusom za modu, imala je neprijatan susret sa ruskom policijom.
Pevačica se trenutno nalazi u Evropi gde promoviše svoj prvenac "Fame", a na proputovanju se našla i Rusija, gde je Gaga rešila da poseti kulturne znamenitosti. Jedna od njih je crkva u koju je pokušala da uđe u svojim prepoznatljivim kožnim pantalonama.
Policija ispred hrama Vasilija Blaženog koji se nalazi na Crvenom trgu, zabranila je pevačici ulaz jer je "neprikladno obučena", nakon čega je Gaga ušla u kraću raspravu sa njima zbog koje je umalo uhapšena.
Lady Gaga je o ovom incidentu pisala na svom "Twitter-u".
"Pokušali su da me uhapse zbog kože u crkvi. Ne brinite, sve je u redu na Crvenom trgu, jer ja nisam više tamo", napisala je Gaga. _________________ Fame,fame,baby the fame,fame We live 4 the fame,fame,baby the fame,fame Isn't it a shame,shame,baby the shame,shame We live 4 the fame,fame,baby the fame,fame |
|
♪Lady~GaGa♪ Saznajesh za Lady GaGu

Posts : 151 Join date : 2009-05-04 Age : 21 Location : Sa Adrianom... U mojim snovima... XD
 | Subject: Re: Lady Gaga umalo uhapšena u Rusiji Tue May 05, 2009 8:36 pm | |
| |
|
Miss Aless Razgledash po 4umu

| Subject: Re: Lady Gaga umalo uhapšena u Rusiji Wed May 06, 2009 12:03 am | |
| Hahahha.....!  Koja lujka!! |
|
Sponsored content
 | Subject: Re: Lady Gaga umalo uhapšena u Rusiji  | |
| |
|